Onze diensten

Kies een bezorgoptie die bij jouw bedrijf én klant past

Same Day bezorging

Wanneer jouw pakket nog op dezelfde dag bezorgd dient te worden.

Geplande bezorging

Wanneer jouw pakket, klein of groot, op een specifiek tijdstip bezorgd dient te worden.

Koeriersdienst

Wanneer de bezorging van jouw pakket om een specialistische aanpak vraagt.

Fulfilment

We nemen het complete logistieke proces voor je uit handen.

Veel gestelde vragen

Voor bedrijven

Binnen Nederland komt er steeds vaker de optie ‘same-day delivery’ bij. Deze optie kan op de betreffende dag maar tot een betaalde tijd gebruikt worden. Anders kan het pakket namelijk niet meer dezelfde dag geleverd worden.

Bij HUP zit dat toch anders, want wij willen iedereen de kans bieden om iets te bestellen en dat op dezelfde dag binnen enkele uren geleverd te hebben. Daarom maken wij gebruik van de lege ruimte in de auto’s die al onderweg zijn richting jouw afleveradres. Hierdoor kunnen wij op ieder gewenste moment een product ophalen en afleveren.

Bij ons kan je betalen via iDEAL, Credit Card en PayPal.

Als je ons gebruikt als vaste vervoerder wil je natuurlijk een factuur ontvangen. Elke week zorgen wij dat je een factuur krijgt welke binnen 5 dagen betaald dient te worden.

Voor klanten hebben wij natuurlijk ook bulkprijzen. Deze bespreken we graag persoonlijk met je, zodat we een goede prijs kunnen bieden voor jouw gebruik van onze service. Ben je benieuwd van welke bulkprijzen jij gebruik kan maken? Vraag een offerte aan via sales@hupparcels.nl.

Momenteel zijn wij actief in de randstad. Dit houdt dus in dat we kunnen bezorgen binnen de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We rekenen een eerlijke prijs, zodat we de HUPPERS goed kunnen compenseren.

Als de HUPPER een rit accepteert, word hem geacht het pakket op te halen en af te leveren. Is er door omstandigheden iets gebeurd, waardoor hij of zij het niet kan ophalen dan gaan we natuurlijk direct opzoek naar een HUPPER die dit wel kan doen.

Afhankelijk van de afstand kunnen wij tot 20:00 uur pakketten ophalen die tot uiterlijk 22:00 kunnen worden afgeleverd.

Natuurlijk zijn er ook bedrijven die in de nachten werken en in de nachten iets van A naar B geleverd willen hebben. Hiervoor dienen aparte afspraken samen met het bedrijf te worden gemaakt, zodat we een 24/7 service aan kunnen gaan.

Heb je iets besteld wat met HUP wordt bezorgd? Dan krijg je altijd een e-mail en/of SMS om jouw pakket te volgen.

Wij zijn HUP en willen jou de beste service bieden. Pakketten zijn standaard tot € 5000,- verzekerd.

Onze koeriers worden HUPPERS genoemd 😉

Voor ontvangers

Ben je niet thuis? Dan neemt de HUPPER contact met je op om te vragen bij welke buren hij of zij het pakket af zou mogen geven.

Is je pakket door omstandigheden niet aangekomen? Neem dan contact met ons op via 085-7825353 of e-mail naar info@hupparcels.nl. Zo kunnen wij direct kijken wat er is gebeurd en je laten weten wanneer het pakket wel afgeleverd wordt.