Jouw producten, binnen enkele uren met zorgvuldigheid opgehaald en bezorgd?

Voor veel bedrijven kost het moeite om een product netjes, snel en op tijd af te leveren. Wij verbinden pakketten aan HUPPERS (chauffeurs/bezorgers) in de buurt die op dezelfde dag binnen enkele uren ophalen en bezorgen.


Durf jij de samenwerking aan of wil je aan de slag als HUPPER? Meld je direct aan!

HUPPERS lokaal en regionaal actief

Snel opgehaald en afgeleverd

Zorgvuldige omgang
met pakketten

Binnen enkele uren opgehaald en bezorgd

Hoe werkt het?

HUP, de ‘extra’ bezorgmogelijkheid voor bedrijven die producten op dezelfde dag, binnen enkele uren bezorgd willen hebben of het als optie aan hun klanten. Wij koppelen producten aan HUPPERS die vervolgens het pakket zorgvuldig ophalen en afleveren en dat met een glimlach op hun gezicht!

HUP wordt gekozen als verzendoptie

HUPPERS krijgen een melding om het pakket op te halen

Een HUPPER accepteert de opdracht

Volg jouw pakket van pick-up tot aflevering

Snel en met een glimlach wordt het pakket bezorgd

Betalen kan vooraf of na aflevering

Bestellingen die bij ons worden aangemeld, worden via een notificatie verstuurd naar de HUPPERS in de buurt. Wanneer de bezorging geaccepteerd wordt, krijgen zowel de afzender als de ontvanger een e-mail en/of sms om het pakket te volgen. Zo weten alle partijen wanneer de HUPPER het ophaalt en wanneer hij of zij het aflevert bij de ontvanger.

De voordelen voor HUPPERS

Verdien geld terwijl je onderweg bent!

Rijden wanneer dat jou uitkomt

Uitbetaald krijgen wanneer jij dat wilt

Leer de omgeving kennen

Veel gestelde vragen

Voor bedrijven

Binnen Nederland komt er steeds vaker de optie ‘same-day delivery’ bij. Deze optie kan op de betreffende dag maar tot een betaalde tijd gebruikt worden. Anders kan het pakket namelijk niet meer dezelfde dag geleverd worden.

Bij HUP zit dat toch anders, want wij willen iedereen de kans bieden om iets te bestellen en dat op dezelfde dag binnen enkele uren geleverd te hebben. Daarom maken wij gebruik van de lege ruimte in de auto’s die al onderweg zijn richting jouw afleveradres. Hierdoor kunnen wij op ieder gewenste moment een product ophalen en afleveren.

Bij ons kan je betalen via iDEAL, Credit Card en PayPal.

Als je ons gebruikt als vaste vervoerder wil je natuurlijk een factuur ontvangen. Elke week zorgen wij dat je een factuur krijgt welke binnen 5 dagen betaald dient te worden.

Voor klanten hebben wij natuurlijk ook bulkprijzen. Deze bespreken we graag persoonlijk met je, zodat we een goede prijs kunnen bieden voor jouw gebruik van onze service. Ben je benieuwd van welke bulkprijzen jij gebruik kan maken? Vraag een offerte aan via sales@hupparcels.nl.

Momenteel zijn wij actief in de randstad. Dit houdt dus in dat we kunnen bezorgen binnen de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We rekenen een eerlijke prijs, zodat we de HUPPERS goed kunnen compenseren.

Als de HUPPER een rit accepteert, word hem geacht het pakket op te halen en af te leveren. Is er door omstandigheden iets gebeurd, waardoor hij of zij het niet kan ophalen dan gaan we natuurlijk direct opzoek naar een HUPPER die dit wel kan doen.

Afhankelijk van de afstand kunnen wij tot 20:00 uur pakketten ophalen die tot uiterlijk 22:00 kunnen worden afgeleverd.

Natuurlijk zijn er ook bedrijven die in de nachten werken en in de nachten iets van A naar B geleverd willen hebben. Hiervoor dienen aparte afspraken samen met het bedrijf te worden gemaakt, zodat we een 24/7 service aan kunnen gaan.

Heb je iets besteld wat met HUP wordt bezorgd? Dan krijg je altijd een e-mail en/of SMS om jouw pakket te volgen.

Wij zijn HUP en willen jou de beste service bieden. Pakketten zijn standaard tot € 5000,- verzekerd.

Onze koeriers worden HUPPERS genoemd 😉

Voor HUPPERS

Je kan zelf bepalen wanneer jij wilt rijden met HUP. Wanneer je rijdt verdien je geld en anders niet. Het voordeel voor het rijden met de app van HUP is dat je je brandstof terugverdiend en er nog wat extra’s aan overhoudt. Hoe meer je rijdt, hoe meer geld je verdient. Daarnaast draag je jouw steentje bij aan het milieu. Minder verkeersverplaatsing zorgt voor minder uitstoot.

Uitbetaling werkt als volgt: de app houdt bij hoeveel ritten en hoeveel er per rit wordt verdiend. Je kunt op elk moment uitbetalen en het bedrag is binnen  24 uur bijgeschreven op je rekening.

Tot 2 minuten na het accepteren van een rit kan de verzender gratis annuleren. Gebeurd dit later dan twee minuten? Dan wort de HUPPER gecompenseerd met € 5,-.

Rij je lokaal, regionaal of landelijk? Hoe verder je rijdt of hoe meer je op een dag wegbrengt hoe meer omzet je kunt maken. Je kan al vanaf €6,- per pakket lokaal verdienen.

Voor ontvangers

Ben je niet thuis? Dan neemt de HUPPER contact met je op om te vragen bij welke buren hij of zij het pakket af zou mogen geven.

Is je pakket door omstandigheden niet aangekomen? Neem dan contact met ons op via 085-7825353 of e-mail naar info@hupparcels.nl. Zo kunnen wij direct kijken wat er is gebeurd en je laten weten wanneer het pakket wel afgeleverd wordt.